Spotnet

mei 14 • Geen categorie • 212 Views • Reageren?

Spotnet lijkt in eerste instantie redelijk veel op het nu gestopte programma FTD. Het grote verschil tussen beide is dat het ook mogelijk is om met Spotnet bestanden te downloaden. Bij FTD had je extra programma’s nodig om de bestanden binnen te halen (zoals een Newsreader en een website waar je de NZB bestanden kunt downloaden).

Spotnet onderscheidt zich door deze programma’s ingebouwd te hebben, zodat het met één druk op de downloadknop voldoende is om de bestanden binnen te halen. Ook het aanmaken van je eigen filters (naast de standaard filters) is een leuk extraatje.

Ben je een niet zo’n ervaren gebruiker, dan is het raadzaam om nog even te wachten met het gebruik van Spotnet, omdat er nog wat bugs in zitten. Als je hier tegen kunt is Spotnet een ideaal programma om bestanden van Usenet af te halen. Het grote voordeel hierbij is dat je geen bestanden uploadt, zodat je niet strafbaar bezig bent als je een film of muziekbestandje binnen haalt.

Download Spotnet gratis via onderstaande link.

Download: http://www.snelrennen.nl/spotnet/

27spot_overzicht 27Spotnet01

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »