Skype

mei 15 • Geen categorie • 349 Views • Reageren?

Skype is hét programma om gratis te kunnen bellen met andere gebruikers van Skype. Verder kun je met skype, net als in Windows Live Messenger, met elkaar communiceren door middel van het oude vertrouwde toetsenbord.

Skype is volledig gratis te downloaden van de Skype website. Nadat dit is gedaan en de installatie is afgerond kun je een account aanmaken. Hierna kun je meteen aan de slag met het programma. In het gebruik is het vergelijkbaar met veel chatprogramma’s; er is een zogenaamde buddy list en men kan zijn of haar buddy’s zien wanneer men online is.

Een andere leuke functie van Skype is dat het mogelijk is om een tegoed aan te schaffen waardoor je heel goedkoop naar normale telefoonnummers kunt bellen. Dit alles gebeurt met een hoge kwaliteit van het geluid, dat vaak beter is dan de standaard telefoon kwaliteit.

Download Skype gratis via onderstaande link.

Download: http://www.skype.nl

70skype-4beta 70skype-1702 70skype

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »