CCleaner

mei 14 • Geen categorie • 183 Views • Reageren?

Met CCleaner (voluit CrapCleaner) kun je snel en eenvoudig je pc opschonen van bestanden die achterblijven op de pc, zoals tijdelijke internet bestanden. Door het opruimen van deze bestanden kan je pc aanzienlijk sneller worden.

CCleaner heeft ook een register functie. Deze functie zorgt ervoor dat het je register opschoont. Het haalt de register-vermeldingen eruit die niet meer worden gebruikt, wat eveneens aanzienlijk kan schelen in de pc snelheid. Het is overigens aan te raden om de register functie meerdere keren achter elkaar te draaien, omdat CCleaner niet alles in één keer opruimt. Verder is het ook raadzaam om voor de zekerheid vantevoren een backup te maken van het register (wat het programma ook aan je vraagt voordat je de register functie gaat gebruiken).

Let er overigens wel even op dat je het bijbehorende vinkje uitzet tijdens de installatie als je geen Yahoo! Toolbar wilt hebben.

Download CCleaner gratis via onderstaande link.

Download: http://www.ccleaner.com

ccleaner2 41734_3ee21a55

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »